Hi! Leuk dat je een kijkje neemt!

Met veel passie voor mode & fashion ben ik dit bedrijf gestart. Toen ik 16 jaar oud was kon je me dagelijks vinden in de winkelstraat; ik kreeg er nooit genoeg van. Ik voelde aan elk kledingstuk en belandde vaak met een handvol in de paskamer. Ik ontdekte de verschillende stoffen, modellen en maten, maar hoe mooi de outfit ook was, er ontbrak iets. Al snel werd duidelijk dat hetgeen waardoor ik me ‘zo naakt voelde’ was verdwenen toen ik sieraden ging dragen. 

Kwaliteit is key

Ik begon juwelierszaken af te struinen, op zoek naar kwalitatieve sieraden tegen een betaalbare prijs. De zoektocht was lang. Hoewel er kwaliteit aanwezig was, had ik als 16-jarige niet het budget om zomaar een mooi sieraad van de juwelierszaak te kopen. Uiteindelijk bleven alleen de sieraden over die binnen een maand verkleurde, daar moest ik het maar mee doen.

De eerste stappen

Toen ontstond het idee: ik ga mijn eigen sieraden verkopen. Het ondernemen zat er altijd al in, dus waarom ook niet. In 2022 begon ik met de eerste fase, het testen van de sieraden. Hoelang blijven ze mooi, wat is de kwaliteit en verkleuren de sieraden niet? Voor mij is kwaliteit namelijk het allerbelangrijkste. Je wilt zo lang mogelijk genieten van je sieraden, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen, toch? 

Shop de collectie met 10% korting!

Eindelijk kan ik mijn liefde voor sieraden en accessoires met jullie delen. Ik hoop dat jullie je net zo blij, gelukkig en ‘minder naakt’ zullen voelen met de sieraden van Keymi als ik dat doe. Heb je vragen of wil je iets weten? Stel ze gerust, ik vind het alleen maar leuk om je te helpen!

Houd vooral onze website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je krijgt direct een kortingscode van 10% toegestuurd. Veel shop plezier!